ДОБРОЧИННІ СПРАВИ У ДЕНЬ СВЯТОГО МИКОЛАЯ

Вихованці нашого навчально-виховного комплексу взяли активну участь у доброчинній Різдвяно-новорічній акції «З вірою у ЗСУ!»

Щоб наші захисники і захисниці відчули радість свята і тепло рідного дому, вихованці гуртка «Юний дизайнер» наполегливо і креативно підійшли  до виготовлення ялинкових прикрас для ЗСУ. Вони зробили чудові ексклюзивні прикраси, які не піддаються атмосферним проявам і будуть передані нашим військовим.

У святкову коробку поклали також дитячі вітальні листівки та оригінальні дитячі малюнки на відповідну тематику, над якими творчо попрацювали учні 5 – 7 класів.

Святий Миколай, який завітав на свято, привітав дошкільнят та учнів початкової школи і подарував їм пакунки цукерок від Шишацької селищної ради.

Окрім того, в навчальному закладі пройшов традиційний передсвятковий ярмарок. До нього долучилися всі вихованці НВК, вчителі, батьки, працівники дошкільного відділу.

І чого тільки не було на тому ярмарку!?. Солодощі, сувеніри з українським колоритом,  дитячі іграшки, хатні обереги… Задоволені залишилися всі: і покупці, і продавці.

Зібрані під час проведення ярмарку кошти (двадцять тисяч шістсот вісімдесят чотири гривні) будуть перераховані на потреби нашим військовим, на потреби  Збройних Сил України.